Wedstrijden quicklinks
zon 19 jan - zat 25 jan - zon 26 jan - zat 1 feb - zon 2 feb - zon 9 feb - zat 1 mrt - zat 8 mrt - |
Mededelingen
Agenda
terug naar vorige scherm |
7-2-2024
Apres Ski Party
Op 3 februari organiseerde JHC Stix een After Ski Party voor de hele club.
Vanaf 16.30 uur kwamen de jongste teams en de ouders binnen in passende kleding. De jeugd was vooral buiten te vinden op de hockeyvelden. Ze hebben zich prima vermaakt met knotshockey. Natuurlijk werden de ouders ook uitgedaagd voor een wedstrijdje.
Vlak voor het eten was de uitreiking van de Grote Club Actie 2023. Er is ruim € 1.100 opgehaald. Een prachtig bedrag voor de club. Hartelijk dank aan al onze verkopers! De deelnemers die meer dan 25 loten hebben verkocht kregen een mooie medaille van de Grote Club Actie. Daarboven op kregen de 3 topverkopers een tegoedbon van Sporthuis Glas en is er een hockeystick verloot onder alle verkopers. Gefeliciteerd allemaal! Dit was een feestelijk opmaat naar het stamppottenbuffet. Dat was heerlijk en uitgebreid, met dank aan Roelof en Marije. Het rondje muziekbingo zorgde voor extra feeststemming. De muziek uit de After Ski playlist werd luidkeels meegezongen! Zo langzamerhand vond er een wisseling plaats tussen de vertrekkende jeugd en de aankomst van de meer volwassen teams. Al met al kijken we terug op een gezellige en geslaagde After Ski Party.
Hartelijk dank Mathilda, Marije en Lucienne voor de organisatie!
|
|
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 15 januari 2025 | |
Aantal leden (info) | 133 |
Nu online | |
Leden met @ | 100,0% |
SMS Bereik (teams) | 52,6% |
Links
Recente verslagen
Nog geen verslagen. |
Buienradar
Hockey.nl
- Parels uit India: Freeke Moes en Yibbi Jansen stelen de show
- De voetbalfusie van Alkemade, dat straks EMM’21 heet
- 𝘩𝘰𝘤𝘬𝘦𝘺.𝘯𝘭 Moment van de Week | 11& 12 januari 2025
- Geel voor debutant Van Aalderen (17) na misverstand: ‘Kon er wel om lachen’
- Sophie Thoolen: bijrol op het veld, goalgetter in de zaal bij Pinoké
- Ambitieus Laren: ‘Lijkt soms alsof we in Duitsland spelen’