terug naar vorige scherm
12-8-2017
Trainingen komende seizoen: bericht technische commissie van 1 augustus 2017

Geachte iedereen,

De club bestaat nu alweer 7 jaar en is sinds vorig jaar geen aspirant lid meer, maar volwaardig lid van de KNHB. Het eerste seizoen op kunstgras zit erop en het aantal leden groeit elk jaar.

Reden genoeg voor de TC om een plan te maken om de club naar een hoger niveau te tillen.


Er is geluisterd naar de feedback en wensen van leden, vrijwilligers en ouders van de club, en samen met de trainer (Albert- Jan)is er een plan opgesteld om de teams naar een hoger niveau te brengen. Er zal extra geïnvesteerd worden in het trainen van de teams. Daarom zullen bijna alle teams apart van elkaar trainen!

Het streven is dat spelers individuele aandacht krijgen door in kleinere groepen te trainen, meer gericht op spelvorm en conditie. Met een trainingsplan, opgesteld  door de trainer, wordt er getracht om de kwaliteit van spelers te verbeteren. Trainer en coach zullen hierover kunnen communiceren waar de aandachtspunten van de spelers liggen. Elke maand zal het trainingsplan onder ogen worden genomen, om te zien wat er bijgesteld of verbeterd kan worden. Dit in samenwerking met enkele goed opgeleide hulp trainers.

Om dit plan te waarborgen is voor zowel ouder als vrijwilliger een belangrijke, positieve  rol weggelegd. Als er spelvreugde is, komt de rest vanzelf.

Het trainingschema is bekend en zal weldra op de site van Stix staan.


De 1e trainingen staan gepland vanaf dinsdag 29 augustus a.s.


Namens de TC wensen wij iedereen een sportief 2017-2018