Wedstrijden quicklinks
Mededelingen
Agenda
Vandaag jarig
Veerle Dek
Annabel Terpstra
Linda Wilde de Ligny
terug naar vorige scherm
28-6-2016
Strategie avond JHC Stix 2020

Op maandagavond 27 Juni kwam een afvaardiging van ouders, vrijwilligers, leden en bestuur samen bij Van der Zalm Zonwering om daar samen te na te denken over de toekomst van Stix.

Onder leiding van Sophie Benus en Chantal Mies van de KNHB werd over vier strategische thema’s nagedacht en hoe dit past bij onze club. Aan de orde kwamen; ambitie, financien, leven lang hockey en maatschappelijke impact.

Tijdens de sessie werd het duidelijk dat Stix vooral gezellig en breed toegankelijk zou moeten zijn voor zowel (jeugd)leden als ouders maar ook dat we trainingen op een goed niveau willen aanbieden zowel qua frequentie als gekwalificeerde trainers. Ook actieve deelname aan de club door vrijwilligers kwam aan de orde en het werd duidelijk dat iedereen nodig is om van de club het beste te maken. Qua ambitie geloven we allemaal dat door het kunstgras veld en de ledenwerf activiteiten van de jeugdcommissie we misschien wel naar 200 tot 250 leden kunnen groeien in de komende jaren waarbij ons imago als een club voor de hele familie voorop staat.

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord