terug naar vorige scherm
19-8-2015
Even voorstellen: Albert Jan Vaartjes

Hallo allemaal!

 

Ik ben Albert Jan Vaartjes en ik kom komend seizoen bij jullie training geven. En wie mag ik dan wel niet zijn? Nou dat zal ik vertellen!

 

Ik ben op mijn 18e op hockey gegaan, bij het altijd gezellige Steenwijk, omdat er familie van mij speelde en ik jaarlijks al met het familietoernooi mee deed. Daarvoor heb ik zo'n 6 jaar karate beoefend, dus het was een hele omschakeling qua sport. Bijna de volle 13 jaar dat ik bij Steenwijk hockey, ben ik daar ook trainer geweest. (Voor de rekenaars: ja, ik ben dus 31 jaar jong)

 

Als trainer heb ik aan allerlei teams training gegeven, van jongste jeugd tot senioren, maar het waren veelal meisjes of dames-teams. Op dit moment ben ik één van de begeleiders van Heren en Dames 1 van Steenwijk (met nog twee anderen), waarbij ik voornamelijk training geef en coach bij de dames.

 

Tot voor kort was ik fulltime werkzaam bij het familiebedrijf van mijn ooms en neef, een Electronic Partner in Steenwijk (elektronica), als sales manager. Door de krappe economie kon ik echter helaas geen nieuw volledig contract krijgen en ben ik op zoek gegaan naar iets anders om er naast te doen.

 

Ik heb vrijwel direct gekozen om te proberen hockey training te gaan geven en heb verschillende clubs in de regio gemaild om te kijken of er ook vraag was naar mijn diensten. En dat was er verrassend veel! Uiteindelijk waren Lemmer en Joure de eerste clubs, die met mij in zee wilden gaan en zodoende zullen jullie mij dus als trainer op het veld tegen kunnen gaan komen dit seizoen.

 

Ik heb erg veel zin om deze nieuwe, spannende uitdaging aan te gaan en hoop dat ik naast spelplezier ook een boel kan gaan leren aan de teams die ik ga trainen. Ik zal ook regelmatig bij wedstrijden komen kijken (maar niet iedere zaterdag, want ik moet me over drie clubs opdelen ;)

 

Tot ziens op het veld!

 
 
André Zijl, 1-9-2015 @ 15:40:44
Hoi Albert Jan, van harte welkom bij STIX, nog eventjes op gewoon gras maar straks op een echte mat !! veel succes !! grt Andre Zijl

Alies Tammenga, 23-8-2015 @ 20:59:40
Welkom bij de club! Hoop dat je een leuke tijd bij ons zult beleven! Groetjes Alies( moeder Nienke en Marrit B1& Wedstrijdsecretariaat )


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord