terug naar vorige scherm
28-8-2016
Opening kunstgrasveld JHC Stix + Aanvulling

Opening kunstgrasveld JHC Stix

 

Op zaterdag 17 september gaat het eindelijk plaats vinden: de opening van het kunstgrasveld van JHC Stix! We hebben lang op dit moment gewacht en de club is daarom ook blij dit met alle leden te mogen vieren.

 

Bij de opening van het clubhuis was tophockeyster Naomi onze gast. Zij maakte de belofte dat ze weer naar Joure zou komen zodra het kunstgras bij JHC Stix aangelegd zou zijn. Deze belofte komt ze waarmaken op 17 september en ze komt het kunstgrasveld op een bijzondere wijze openen.

 

Tijdens haar bezoek mogen jullie Naomi van As ook nog gekke, lieve, grappige of interessante vraag stellen die ze op het podium gaat beantwoorden. Binnenkort komt op de Facebook- en Instagrampagina een foto te staan waar onder je jouw vraag kan zetten. De leukste vragen worden uitgekozen en die mag jij stellen aan Naomi!

 

Geef je snel op voor dit te gekke evenement via het bijgestuurde formulier. Wij zien jullie graag zaterdag 17 september bij de mooiste hockeyclub van Nederland! Graag zien we ook alle jeugdleden in hun clubtenue verschijnen.


-------------------------

Aanvulling op uitnodiging feest opening kunstgrasveld:

Wellicht was de e-mail van gister niet helemaal duidelijk , maar uiteraard is er op de avond van het feest voor uitgebreide catering gezorgd! Opgave is dus inclusief eten!

We zijn er erg trots op dat we pizzeria Sardegna bereid hebben gevonden ons op deze avond van heerlijke antipasta, salades en Italiaans eten te voorzien. Er is met vele smaken rekening gehouden in het buffet. Ook voor de jongste jeugd wordt goed gezorgd!

Graag jullie tijdige opgave (voor 10 september as) zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen bij het eten. Er is onderscheid gemaakt tussen de grote en kleinere eters, zoals jullie
kunnen zien in het opgave formulier. Dit bedrag is inclusief 2 drankjes. Voor de kinderen is er uiteraard gratis ranja. Vervolgens kunnen muntjes voor drankjes worden gekocht bij Corrie.

Geef je tijdig op, wij kijken ernaar uit dit feest met jullie te kunnen vieren!!

Een sportieve groet,

JHC Stix



 



Bijlage: Opgaveformulier Opening Kunstgrasveld.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord