Wedstrijden quicklinks
Mededelingen
Agenda
Vandaag jarig
Justine Makkes Van Der Deijl
Leya Ramzi
terug naar vorige scherm
10-8-2015
Seizoen 2015-2016 op punt van beginnen

Beste hockeyleden en ouders,

 

Zomer vakantie 2015 is bijna ten einde. Komende week zal iedereen hopelijk weer naar school of het werk mogen. Het " gewone” leven kan weer beginnen.

Zo ook gaan we komend jaar weer heerlijk hockeyen, en we gaan ervan genieten want het is wel het laatste jaar op gewoon natuurgras. Jullie kunnen later deze unieke hockey ervaring aan anderen vertellen. Komende week zal een projectgroep worden samengesteld in overleg met de gemeente om het kunstgras goed te organiseren.

Voorbereidingen voor komend seizoen zijn weer van start gegaan. Teamindeling is aangescherpt met een kleine wijziging bij de E jeugd. Keepermateriaal gecontroleerd en deels nieuw besteld. Clubhuis heeft een strakke verfbeurt gekregen en kan er weer 10 jaar tegenaan, alleen nog de kozijnen en overstek schilderen en dan zijn we er echt klaar voor, zie ook laatste oproepmail om je schildertalent te laten zien.

 

De wedstrijdindeling zal komende week op de site komen te staan, het eerste wedstrijd weekend is 5 september.

 

De trainingen starten komende week op donderdag 20 augustus. Zie het schema onder aan deze e-mail. In eerste instantie trainen alle teams voorlopig nog slechts 1 x. Trainers zijn schaars, duur en hebben een volle agenda. We hebben na afscheid van Vera en Fetze een nieuwe trainer : Albert Jan Vaartjes uit Steenwijk. Hij zal zich binnenkort nog nader voorstellen met een stukje op de site. Ook keeperstraining staat in de planning, dus voor diegene die het keepen leuk lijkt laat het weten aan je coach of mail naar [email protected]en wij nemen contact met je op.

 

We hopen dat iedereen weer met positieve energie en veel sportiviteit het komende jaar plezier mag beleven zowel op het veld voor de speler/speelsters als naast het veld voor de ouders/grootouders en andere belangstellenden.

Alle vrijwilligers: coaches, kantinepersoneel, wedstrijdsecretariaat, lijnentrekkers, hulptrainers, scheidsrechters cq wedstrijdbegeleiders, materiaalbeheerder , feestcommissie etc etc we hebben ze weer allemaal nodig komend jaar om de kinderen en de Trimhockeyers een mooi hockeyjaar te laten beleven. Heb je je nog niet aangemeld als vrijwilliger… mail of kom gerust langs want straks met het nieuwe kunstgras zal onze club alleen maar groeien en gezelliger worden.

 

De trainingstijden zijn als volgt:

Trainingen JHC Stix 2015/2016

Donderdag

 

 

C1

17:30-19:00

Albert-Jan

B1

19:00-20:30

Albert-Jan

Vrijdag

 

 

F

16:00-17:00

Albert-Jan + Hulp

E1+E2

17:00-18:00

Albert-Jan + Hulp

D8-1

17:00-18:00

Jelle

E3

18:00-19:00

Albert-Jan

D8-2

18:00-19:00

Jelle

Kom op tijd en goed voorbereid op je training( bitje, stick, scheenbeschermers, bidon…).

Veel hockeyplezier gewenst voor komend seizoen. Heb je vragen? Mail dan naar [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

 

Technische commissie

Rudmer Oostra

Edward Brongers

Fetze Pijlman



Bijlage: Indeling 2015-2016.xlsx
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord